Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Karmod prefabrik evleri size en yakın satış ofislerimizin bahçesinde belde alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı olgun alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Küçük asya yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da konum almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde bayağı geniş kullanıma mevla Karmod prefabrik evleri bulunmuş olduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Prefabrik ev bark elektrik döşemı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Ezelî üretimli prefabrik evlerde yalıtım donanımı dünyatan uygulanırdı.

Antalya sıcağından ve neminden kaymak isteyenler yaz aylarında umumiyetle Antalya’nın köylerine yada merkezden ırak yerlerde yaşamayı yeğleme etmekte. Yayımcı ki köylerde müstakil evde kalma hayalide her insanın aklında. Antalya bölgesinde bir çok prefabrik mekân firması bulunmakta.

Yeni ev teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern izole bant hatlarında prefabrik hane saatler içinde üretilmektedir.

Bu noktada farklı bir dar tasavvurı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin tradisyonel bir hane namına illet Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Müstakil konutta en çok yeğleme edilen modeller arasına giren prefabrik lüp avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce heves ediliyor.

Yalnızca sessiz katlı betonarme binaların üzerine strüktürlabilmektedir. Alttaki binanın muhkem ve ova bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

Prefabrik aşiyan kurulumu midein firmanın vereceği beton tasavvurına nazaran prefabrik ev fiyatları 30 cm lakırtıınlığında iyi yer betonu hazırlanması kifayetli olmaktadır.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini kontralayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle ilgi edilmelidir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok henüz elleme konstrüksiyonlardır çünkü evin her engelında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında yalıtım bulunmaktadır. Seda konusunda ise betonarme strüktürlarla aynı skorlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Portörlarında çok azca yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev sinei degajeliğiyle canlı herkese ferahlık verir.

Prefabrik aile kurulumu midein taban kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel sözınlıkta dayanak betonu ehliyetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik mekân firmamız profesyonel ekibince kurulum strüktürlmaktadır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik lüp temel betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana denli her pratik üretici şirket tarafından gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page